Websites zijn niet meer weg te denken uit deze maatschappij en al helemaal niet uit het bedrijfsleven. Graphics4You ontwerpt en realiseert voor jou een professionele website! Kortom, het visualiseren van design ontwerp en het onderhoud daarvan. Je legt uit wat je wilt en wij leggen je uit wat de mogelijkheden zijn. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven wat je wilt.


Velen denken “wat heb ik er aan of ik heb er geen verstand van, geen tijd voor” en noem het hele rijtje maar op. Het meest voorkomende is dat er gedacht wordt “mijn bedrijf is te klein.” Het vreemde is dat er wel aangevoeld wordt dat een website nuttig is; per slot van rekening heeft inmiddels meer dan 90% van alle bedrijven (ook de eenmanszaken) een website.


Vergeet niet….je website is tegenwoordig je etalage. Jouw digitale visitekaartje, vervaardigd door Graphics4You


Steeds meer gaat het internet zich als een tastbaar onderdeel van onze samenleving gedragen.

Een website die vaak door jouw potentiële klanten bezocht wordt, zal daarom ook een aangewezen plek kunnen zijn om die doelgroep te attenderen op het bestaan van je bedrijf, product of dienst.

Een goed advies en een goede reclame-opzet, is een vanzelfsprekendheid net als in de "gewone wereld".

Webdesign

Bij ons begint het ontwerpen door je ideeën en wensen samen kritisch te bekijken en vervolgens te brainstormen zodat we op deze manier jouw doelgroep en je boodschap kunnen realiseren. Om zo goed en efficiënt mogelijk jouw doelgroep te bereiken, zoeken we samen naar de meest ideale boodschap, zodat het bereik tot jouw doelgroep optimaal wordt.


Eenmaal gestart met het ontwerp van de website, bieden wij een drietal voorbeeld sites aan die het meest aansluiten bij je wensen. Bij het uiteindelijk gekozen ontwerp gaan we samen de uiteindelijke website voor jou creëren.  Zo nodig passen we nog het ontwerp aan zodat zowel wij als ontwerpers, jij als opdrachtgever maar vooral zij, jouw doelgroep meteen gebruik wil maken van je diensten.


Met deze werkwijze zorgen we er samen voor dat de website het gevoel oproept van “YES, dit is precies wat ik zoek!”


Natuurlijk kunnen wij ook een bestaande website in een nieuw jasje gieten.

Ontwerp

Huisstijl

Als je over huisstijl hoort, denk je meestal aan een logo, briefpapier en visitekaartjes. En het is waar dat deze elementen er deel van uitmaken. De visuele identiteit van je bedrijf omvat al deze dingen, plus je slogan, kleuren, typografie die je gebruikt, briefpapier, websiteontwerp, aanwezigheid op sociale media en alles daartussenin. Het is ook de decoratie van je kantoren, het uniform van je werknemers en elke afbeelding die je op je bedrijfsvoertuigen aanbrengt (als je die hebt).

 

Bij huisstijl gaat het echter om meer dan alleen je visuele identiteit. Je identiteit is ook wie je bent als bedrijf, namelijk: je cultuur, je waarden en de manier waarop je communiceert, intern en extern.