Kom bij ons voor een visuele vertaling van uw identiteit!


Een ijzersterke opening ofwel een “Eye opener” is een wens van iedere ondernemer.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vormen de basisprincipes bij het ontwerpen van een website, logo en huisstijl. Deze moeten niet alleen uitnodigend ogen maar ook logisch in elkaar zitten, zodat je als gebruiker vindt wat je zoekt op de plaats waar je dat verwacht.


Graphics4You is een enthousiast en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met vele facetten van multimediale en interactieve multimedia vormgeving zoals het ontwerp en de productie van websites en logo’s, huisstijlen, fotografie en overigen. Door eigentijdse specialisaties zoals bewerkt fotografisch beeldmateriaal, geven we nèt even dat extra detail dat het verschil kan maken.

Samen werken we aan je website

Graphics4You biedt een artisanale (ambachtelijk) en eigentijdse benadering van grafisch ontwerp. Afhankelijk van de behoeften van het project wordt Graphics4You bijgestaan door een netwerk van professionals met complementaire vaardigheden (componisten, ontwikkelaars, illustratoren, fotografen, ontwerpers, schrijvers enz.). De specificaties formaliseren de behoeften, verwachtingen en doelstellingen van de opdrachtgever. Het benadrukt de beperkingen waar Graphics4You zich aan zal onderwerpen en geeft aan welke manoeuvreerruimte het laatste ter beschikking staat. Kortom, we gaan tot de grens van mogelijkheden! De uiteindelijke kwaliteit van de website hangt mede af van de hoeveelheid specificaties. Daarom moet het duidelijk, eenvoudig en begrijpelijk zijn. Het is een kort document, in de regel niet meer dan 1 tot 3 pagina's.Het gaat meestal vergezeld met bijlagen (weblinks, afbeeldingen, video's, enz.)

Onderhoud van je website

Graphics4You zal je website optimaal voor je beheren, de website up-to-date houden indien je dat wenst. Graphics4You verzorgt daarom naast het maken van je website, tevens de hosting. Regelt ook de domeinnaam registratie. Het voordeel daarvan is dat je slechts één aanspreekpunt hebt die alles in een keer voor je regelt. Domeinnaam registratie is een van de termen die je vaak zult tegenkomen. Een goede keuze welke domeinnaam je wenst te gebruiken is essentieel voor de effectiviteit van je website.

Kosten

Wat kost het om een website te laten maken door Graphics4You?

 

We kunnen je wel een prijs opgeven maar dat is nèt zo onvoorspelbaar als de gok over hoeveel water er in de oceaan zit.... Het is namelijk afhankelijk van je wensen, je budget wat je ervoor over hebt, je doelgroep, het aantal pagina's die je wilt hebben, het abonnement wat je neemt bij de provider, of je er een webwinkel bij wilt hebben enz

 

Veel grafische bureau's komen met een basisprijs voor wat een website kost. Maar al snel komen er een hoop kosten bij waarna je vervolgens toch nog een hoop geld kwijt bent

Bij Graphics4You spreek je samen met ons af wat je financiële grens is en maken we op basis daarvan een website. En als je tòch een uitgebreidere website wilt, dan spreken we een vast maandbedrag af zodat de kosten verspreid worden over een bepaalde periode. Dat is inclusief het maken van de site, de abonnementskosten bij de provider en het onderhoud van de site. Interessant?

Neem dan contact met ons op!