Over mij

Mijn naam is Véda Lente Lans. Een enthousiaste vormgeefster.


Mijn creativiteit op het gebied van vormgeving heeft zich specifiek gebundeld voor de culturele kunstsector. Een creatieve kunstenaar kan met verschillende soorten materialen bezig zijn. Klei, gips, metaal, zilver, glas, verf, steen, papier, stof en dergelijke. Beeldende kunst wil niet zeggen dat het uitsluitend gaat om beelden, want film, muziek, poëzie, en fotografie behoort ook tot de kunstzinnige culturele vormgeving. Elke keuze van een kunstenaar neemt je mee in een deel van de kunstenaar zelf.

Zij drukken vaak belangrijke emoties uit, van vreugde tot verdriet, van leven en dood op hun eigen wijze. Dat maakt het dan ook zo boeiend juist deze doelgroep op de kaart te zetten. Vandaar dan ook mijn keuze om specifiek websites te bouwen voor veelzijdige kunstenaars. Maar een bakker of slager, een technicus of kapper is natuurlijk óók welkom want uiteindelijk zijn dat kunstenaars in hun eigen vakgebied!


Als je door mij een visuele vertaling van je identiteit en je werken wilt laten creëren, koop je méér dan dat alleen. Vele uren van experimenteren, weer opnieuw beginnen en een afgelegde weg van jarenlange ervaring, worden gevangen in het moment van nu. Je koopt dus niet zomaar iets maar een stukje van mijn hart en ziel wat ik verwerk in mijn vormgeving. Uiteindelijk koop je een klein beetje van mijn virtuele leven als vormgeefster binnen deze sector. Met oog voor detail. Dat is Graphics4You!


Omdat ik erin geloof dat je niet kunt uitblinken op elk vlak, werk ik (indien nodig) samen met andere specialisten om op die manier zo compleet en perfect mogelijk te kunnen voldoen aan jouw specifieke website wensen!